بررسی دقیق IoT در کشاورزی و راه‌حل‌های هوشمند کشاورزی:

بررسی دقیق IoT در کشاورزی و راهکارهای هوشمند کشاورزی

ایده‌های نوآورانه و پیشرفت‌های تکنولوژیک به صنعت کشاورزی کمک می‌کند تا تولید افزایش و تخصیص منابع بهینه شود. در اواخر قرن نوزدهم و قرن بیستم، شاهد تعدادی از نوآوری‌های مکانیکی مانند تراکتور و ماشین بودیم. امروزه برای تولید محصولات کشاورزی بیشتر با هزینه‌های پایین‌تر و مصرف بهینه منابع از اینترنت اشیا (IoT) استفاده می‌شود. IoT از راه‌اندازی یک راهکار هوشمند و جامع در کشاورزی تا تولید یک سنسور خاص برای بازار می تواند ایفای نقش کند.

ایده‌های نوآورانه و پیشرفت‌های تکنولوژیک به صنعت کشاورزی کمک می‌کند تا تولید افزایش و تخصیص منابع بهینه شود. در اواخر قرن نوزدهم و قرن بیستم، شاهد تعدادی از نوآوری‌های مکانیکی مانند تراکتور و ماشین بودیم. امروزه برای تولید محصولات کشاورزی بیشتر با هزینه‌های پایین‌تر و مصرف بهینه منابع از اینترنت اشیا (IoT) استفاده می‌شود. IoT از راه‌اندازی یک راهکار هوشمند و جامع در کشاورزی تا تولید یک سنسور خاص برای بازار می تواند ایفای نقش کند.

اپلیکیشن های اینترنت اشیا در کشاورزی شامل ردیابی وسایل نقلیه کشاورزی، نظارت بر دامداری، نظارت بر انبارداری و موارد دیگری مانند:

  • سنسورهای مخصوص احشام که می‌تواند وقتی حیوانات از گله خارج می‌شوند به چوپان اطلاع دهد تا دوباره آنها را به گله برگرداند.
  • سنسورهای خاک که می‌توانند شرایط نامنظم مانند میزان اسیدی بودن بیش از حد خاک را به کشاورزان هشدار دهد، که این امر به کشاورزان این امکان را می‌دهد که محصولات با کیفیت‌تر تولید کنند.
  • تراکتورهای بدون سرنشین که با قابلیت کنترل از راه دور، که باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌های نیروی کار می‌شود.
  • سنسورهای تشخیص رطوبت، دما و ترکیبات معدنی خاک به منظور نظارت بهتر بر کشاورزی

در چند سال آینده شاهد استفاده روزافزون این دست تکنولوژی‌ها و تکنولوژی‌های دیگری در زمینه کشاورزی هوشمند خواهیم بود. در واقع، استقرار دستگاه‌های IoT در دنیای کشاورزی،می‌تواند منجر به رشد سالیانه 20 درصدی فراورده‌های کشاورزی شود. براساس گزارش تحقیقاتی Machina January 2016، انتظار می‌رود که تعداد دستگاه‌های هوشمند کشاورزی از 13 میلیون دستگاه در سال 2014 به 225 میلیون دستگاه تا سال 2024 افزایش یابد.

چند نمونه از کاربردهای IoT در کشاورزی:

1.    سیستم نظارت بر خاك Cropx

Cropx سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تولید می‌کند که رطوبت، دما و رسانایی الکتریکی در خاک را اندازه‌گیری می‌کنند. این سیستم به کشاورزان هشدار می‌دهد که چه اندازه به آبیاری نیاز دارند.

2.    مانیتورینگ سنسور بی‌سیم TempuTech

TempuTech به کشاورزان برای محافظت و نگهداری از محصولاتشان کمک می‌کند. آسانسورهای سیلو و غلات با ایجاد آتش و گرد و غبار می‌تواند خطرساز باشد. استفاده از این سنسورها برای مقابله با خطرات از ارزش ویژه‌ای برخوردار است. TempuTech با استفاده از تجهیزات GE، روشی برای اتصال به سنسورهای بی‌سیم ایجاد کرده و به کشاورزان کمک می‌کند تا داده‌ها را از آسانسورهای سیلو و غلات جمع‌آوری کنند.

3.    تجهیزات هوشمند CLAAS

CLAAS یکی از تولید کنندگان پیشرو در زمینه تجهیزات مهندسی کشاورزی است. کشاورزان می‌توانند تجهیزات CLAAS را بصورت Autopilot راه‌اندازی کنند و برای بهبود جریان محصول و به حداقل رساندن تلفات و خودکارسازی فرایند تجهیزات از این دستگاه استفاده کنند.

4.    پلتفرم مدیریت اطلاعات درن‌ها PrecisionHawk

PrecisionHawk یک UAV مستقل ایجاد کرده که داده‌های با کیفیت بالا را از طریق مجموعه‌ای از سنسورهایی که برای نقشه برداری و تصویربرداری از زمین‌های کشاورزی استفاده می‌شوند، جمع‌آوری می‌کند. قبل از فرستادن درن به هوا، کشاورزان تعیین می‌کنند که چه بخشی از مزرعه مورد بررسی قرار گیرند و دقت یا ارتفاع آن را تنظیم کنند. هر درن می‌تواند شرایط آب و هوایی را با استفاده از هوش مصنوعی شناسایی کند و بهترین مسیر پرواز را بر اساس مواردی مانند سرعت باد یا فشار هوا انتخاب می‌کند.

مطالب مرتبط

در کشاورزی هوشمند و دقیق، دستگاه‌های با تکنولوژی "اینترنت اشیا"، سیستم‌های مکان‌یابی و فناوری‌های جدید مورد استفاده قرار می‌گیرند که از طریق آنها می‌توان به حل چالش‌های آینده در حیطه نحوه تولید و مدیریت بهتر مواد غذایی دست یافت.

کشاورزی هوشمند، مفهومی فراتر از "اینترنت گاوها" است - قسمت دوم

قدیمی‌ترین حرفه در جهان در معرض تحول و دگرگونی با فناوری IoT قرار گرفته است. کشاورزی هوشمند می‌تواند میزان محصول را تا 5 درصد و سود کلی را تا 20 درصد افزایش دهد.

اینترنت اشیا می تواند دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم را به جهانی با اتومبیل های خودران، صنایع با کارایی بیشتر و شهرهای هوشمند تبدیل کند. در این بین استفاده از تکنولوژی IoT در کشاورزی می تواند بیشترین تاثیر را داشته باشد.

IoT تاثیرات گسترده ای بر حفظ محیط زیست دارد. افزایش بهره وری در تولید از طریق اینترنت اشیا به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند و کلان داده ها با کمک سیستم های نظارت بر آب و هوا، اطلاعات مفیدی در مورد محیط هایی که بر سلامت ما تاثیر می گذارند فراهم می آورند. با این حال IoT روش های جالبی برای رسیدگی به جنبه های مختلف حفاظت از محیط زیست و تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از جنگل زدایی و شکار دارد.

شهر هوشمند مجموعه ای به هم پیوسته از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات است که در جهت ارتقا عملکرد سرویس های شهر و بهبود کیفیت زندگی شهروندانش با یکدیگر همکاری می کند. قابلیت زندگی یا Livability یکی از عوامل کلیدی در شهرهای هوشمند است و بخشی از اصول شهر هوشمند به حداقل رساندن استفاده از منابع و کاهش هزینه های کلی است.

اینترنت اشیا در خدمت صنعت کشاورزی: بررسی نیازهای آینده کشاورزی

اپلیکیشن های اینترنت اشیا (IoT) پاسخگویی نیازهای کشاورزی بسیار زیادی شده است که منجر به فرایندهای تولید کارآمدتر و بازدهی بیشتر خواهد شد ...