به نقل از معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار بوشهر، این شهر با توجه به پتانسیلها و زیرساختهای مناسبی که در اختیار دارد بهعنوان پایلوت برای طراحی و اجرای پروژه شهر هوشمند انتخاب شده است. این پروژه با مشارکت یک شرکت اتریشی آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، سعید زرینفر در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه پنج منطقه استانهای بوشهر، خراسان رضوی، یزد، اصفهان و آذربایجان شرقی در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری تحت عنوان "عتف" به تصویب رسید که این مناطق ویژه بهعنوان پایلوت دیگر استانها و بهعنوان منطقه ویژه علم و فناوری شناخته شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار بوشهر با بیان اینکه در مناطق ویژه علم و فناوری بر اساس مزیتهای استانها طرحهای ویژهای اجرا میشود خاطر نشان کرد: برای آذربایجان شرقی تولید قطعات خودرو و برای استان بوشهر اجرای طرحهایی در زمینه نخیلات، شیلات و شهر هوشمند در نظرگرفته شده است.
وی با اشاره به سفرکارشناسان اتریشی به بوشهر برای طراحی شهر هوشمند تصریح کرد که کارشناسان موسسه علمی و فناوری اتریش به بوشهر سفری داشته که برای طراحی شهر هوشمند راهکارهای لازم بررسی شد و اکنون در حال ارائه طراحی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار بوشهر ، هدف از اجرای طرح شهر هوشمند را تکمیل زنجیره ارزشی بین تولیدکنندگان شرکتهای دانشبنیان و مراکز خدماتی تا مصرفکنندگان دانست و افزود: ارتقاء سطح خدمات و رفاه مردم در زمینههای فرهنگی، سلامت، اجتماعی، حملونقل و اقتصاد از برنامههای شهر هوشمند است که شرکتهای در بخشهای مختلف برای توسعه هر شهر برنامهریزی میکنند.
زرینفر با بیان اینکه با نهایی طرح شهر هوشمند بوشهر اعتبارات لازم تخصیص مییابد تصریح کرد: در زمینه اعتبارات با هماهنگی به عمل آمده بین استانداری و مدیریت شهری هیچ محدودیتی وجود ندارد. وی افق آینده اجرای شهر هوشمند بوشهر را تا چهار سال آینده دانست و گفت: بر اساس برنامهریزی انجام شده سه تا چهار سال آینده به اهدافی که برای اجرای شهر هوشمند بوشهر تدوین شده دست مییابیم ضمن اینکه هدف از اجرای طرح شهر هوشمند بوشهر ارتقاءدهی خدمات بیشتر به مردم و نمونهای برای دیگر نقاط کشور است.