در حال بارگزاری ...
دسته بندی ها :

مطالب حوزه شهر هوشمند (107)

هوش جمعی: عامل موفقیت کلیدی برای شهر هوشمند

طبق آنچه در دو سال گذشته توسط نظریه پردازهای شهری بیان شده است، ما شاهد یک حرکت تدریجی به سوی راهبردهای شهروند محوردر شهرهای هوشمند هستیم.

پنج روند رو به رشد شهرهای هوشمند در سال 2018

با کمک تکنولوژی های ارتباطات و اطلاعات (ICTs) که برای بهبود عملیات، خدمات و کیفیت زندگی طراحی شده اند، به نظر می رسد شهرهای هوشمند در سال 2018 شاهد پیشرفت های عمده ای باشند. توسعه سریع اینترنت اشیا (IoT) و اکوسیستم دستگاه های متصل به هم، روند پیشرفت شهرهای هوشمند را در سرتاسر جهان تسریع می کند.

کاربرد تکنولوژی واقعیت مجازی در شهر هوشمند و برنامه ریزی شهری

اگرچه تکنولوژی VR (واقعیت مجازی) بیشتر به دلیل اپلیکیشن های موجود در بخش بازی و سرگرمی شناخته شده است، با این حال قابلیت های مهیج جدیدی را به سازمان ها و صنایع از طریق اپلیکیشن های عملی ارائه کرده است که شامل برنامه ریزی شهری و توسعه ی مجدد شهر نیز می شود.

پنج پیش‌بینی از آینده شهرهای هوشمند: تولد شهرهای زنده

آینده شهرها چگونه خواهند بود؟ شهرها در آینده چگونه به نظر خواهند آمد؟ با پیدایش ماشین‌های یادگیرنده، رشد فزاینده هوش مصنوعی و رشد بهره‌گیری از فناوری و توسعه فرهنگ آن در جوامع، پاسخ این سؤالات فراتر از تصورات اکثر مردم خواهد بود و فرایند برنامه‌ریزی برای شهرها هم همین‌طور. اما چیزی که با اطمینان می‌توان گفت آن است که شهرها هوشمندتر و هوشیارتر خواهند بود.

انسان‌ها شهرها را دوست دارند، این علاقه تا جاییست که سازمان ملل پیش‌بینی می‌کند تا سال 2050، 66 درصد از ما در شهرها زندگی خواهیم کرد. بنابراین چگونه باید اطمینان حاصل کرد که همه افرادی که شهرها ساکن هستند آب تمیز دارند یا به راحتی می‌توانند از شهر خارج شوند و یا به راحتی تنفس کنند؟ خوب، ما این شهرها را هوشمند میسازیم.

Nobka_smartcity_norm.jpg

طبق گزارشی جدید تا سال 2025 شهرهای هوشمند به یک اصل مهم تبدیل می شود و داده ها اهمیتی حیاتی در زندگی پیدا می کنند.

هوشمند سازی سیستم جمع آوری زباله ها و رایانش ابری به یکدیگر متصل هستند که نتیجه ی آن بهینه سازی مسیر جمع آوری زباله و کاهش مصرف سوخت می باشد.

در شهرهای مدرن، پارک ها و دیگر فضاهای عمومی وارد حیطه ی هوشمندسازی شده اند. با توجه به فرصت های زیادی که پارک ها برای سرگرمی و تجارب مختلف افراد در اختیار آن ها قرار می دهند، مدیریت آن ها می تواند سخت باشد.

اینترنت اشیا تلفیق بهینه ای از فرآیندها، داده ها و ارتباطات مردم که به صورت هوشمندانه ای از طریق اینترنت به یکدیگر مرتبط هستند را فراهم می کند. هدف IoT در بخش خودرو، بهینه سازی تعاملات انسان با انسان، ماشین با ماشین و انسان با ماشین است که منجر به بهبود فعالیت های روزانه ی مردم می شود.

در سال های اخیر افزایش چشمگیر استفاده از تکنولوژی های جدید، منجر به ارائه ی مدل های متفاوتی در مراقبت های بهداشتی و درمانی گشته است. این انقلاب در تکنولوژی که صنعت مراقبت های پزشکی را متحول کرده است، ترکیبی از داده ها، سرویس های رایانش ابری و یادگیری نحوه ی کارکرد با ماشین آلات است که راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) را برای تجزیه و تحلیل در مقیاس بالا با هزینه ی کم ارائه می دهد.

با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از گوشی های هوشمند و تبلت، کاربران برای اشتراک گذاری اطلاعات از روش های جدیدی استفاده می کنند در نتیجه مربیان و معلمین در حال یافتن راه هایی برای استفاده از این ابزار و تکنولوژی برای افزایش سطح یادگیری هستند.

با توجه به روند پیشرفت تکنولوژی در سال های اخیر، کاربرد اینترنت در همه ی بخش های زندگی ما انکار نشدنیست وبدین ترتیب بیشتر افراد تمایل به استفاده از دستگاه های هوشمند چندگانه را دارند.

امروزه یافتن بهترین و نزدیک ترین رستوران یا کافه یکی از نیازهای مهم در زندگی روزمره محسوب می شود، مردم دوست دارند که بخشی از اوقات فراغت خود را در رستوران ها یا کافه های مختلف و با غذاهای لذیذ و خوشمزه سپری کنند و از تجربیات بقیه مشتریان بهره مند شوند تا بهترین انتخاب را انجام دهند.

در دنیای امروز، خودروها به طور مستقل می توانند در خیابان ها رانندگی کنند، یخچال ها مواد غذایی مورد نیاز را به فروشگاه سفارش دهند و سیستم تهویه هوای خانه به صورت خودکار در نبود افراد تنظیم می شود. همه ی این ها به معنای ارتباطات هوشمندیست که که در زندگی روزمره نقش دارند و لباس های هوشمند می تواند قدم بعدی توسعه ی اینترنت اشیا باشد.

Cisco با همکاری Teradata اینترنت اشیا خود را برای پیشرفت شهرهای هوشمند توسعه می بخشد. شرکت Teradata اعلام کرده است که با Cisco در حال همکاری برای یافتن راهکاری جهت انتقال دیجیتال داده ها با تمرکز بر شهرها و جوامع هوشمند است.

امروزه تکنولوژی جنبه های مختلف زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است، مسافرت و گردشگری یکی از این موارد است. در واقع اینترنت و گوشی های هوشمند، فرصت ها و امکانات هیجان انگیزی را در اختیار ما قرار می دهند.

بزرگراه هایی که فکر میکنند و ماشین هایی که ارتباط برقرار می کنند

برخلاف ماشین ها که در طول سال های اخیر به طور مشخصی تکامل پیدا کرده اند، رانندگی اینطور نبوده است. ما همچنان هنگام رانندگی به یکدیگر علامت می دهیم، بوق می زنیم و در طول ساعات ترافیک به کندی حرکت می کنیم.

هدف استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا، تغییر در کسب و کار و صنایع است. پیش بینی می شود که تکنولوژی IoT تا سال 2025 به ارزش اقتصادی معادل 11.1 تریلیون دلار برسد.

بر اساس گزارش موسسه EDUCAUSE، تنها در سال 2015 بیش از 13.4 میلیارد دستگاه در سراسر جهان متصل شده است که تقریبا دو برابر جمعیت انسانی هاست.

مدتی قبل از پیدایش اینترنت اشیا، صنعت مراقبت های بهداشتی و درمانی از تله متری – گردآوری داده ها از راه دور- برای کمک به بهبود روند درمان در بیماران استفاده می کرد بنابراین می توان گفت این صنعت به نوعی از پیشگامان تکنولوژی اینترنت اشیا محسوب می شود اما هدف IoT صرفا جمع آوری داده ها نیست بلکه اینترنت اشیا با اتصال به داده های آزاد و دسترسی به اطلاعات پزشکی بیماران، روند درمان را بهبود می بخشد.

در چند سال اخیر، حملات سایبری مرتبط با IoT زیاد بوده است و در نتیجه حفظ امنیت سایبری اهمیت زیادی پیدا کرده است.

مفهوم "ساختمان هوشمند" در ذهن اکثر افراد در این موارد خلاصه می شود: (بهره وری از انرژی و روش های حفاظتی مانند LEED ، وجود محصولات هوشمند مانند آشکارساز یا ترموستات هوشمند در ساختمان) اگرچه این موارد در ساختمان های هوشمند وجود دارند اما به طور کامل توانایی های آن را بیان نمی کنند.

IoT تاثیرات گسترده ای بر حفظ محیط زیست دارد. افزایش بهره وری در تولید از طریق اینترنت اشیا به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند و کلان داده ها با کمک سیستم های نظارت بر آب و هوا، اطلاعات مفیدی در مورد محیط هایی که بر سلامت ما تاثیر می گذارند فراهم می آورند. با این حال IoT روش های جالبی برای رسیدگی به جنبه های مختلف حفاظت از محیط زیست و تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از جنگل زدایی و شکار دارد.

شهر هوشمند مجموعه ای به هم پیوسته از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات است که در جهت ارتقا عملکرد سرویس های شهر و بهبود کیفیت زندگی شهروندانش با یکدیگر همکاری می کند. قابلیت زندگی یا Livability یکی از عوامل کلیدی در شهرهای هوشمند است و بخشی از اصول شهر هوشمند به حداقل رساندن استفاده از منابع و کاهش هزینه های کلی است.

اینترنت اشیا نقش مهمی در آینده ی شهرهای هوشمند ایفا می کند. IoT می تواند در حوزه های مختلف خدمات توسط دولت ها برای ایجاد محیطی دوستانه در شهرها استفاده شوند. دستگاه های مجهز به سنسوها می توانند تاثیرات محیط زیست بر شهرها را کنترل و اطلاعات مربوط به فاضلاب ها، کیفیت هوا و جمع آوری زباله ها را جمع آوری نمایند. علاوه بر این، چنین دستگاه هایی می توانند به نظارت بر جنگل ها، رودخانه ها، دریاچه ها و اقیانوس ها کمک کنند.

امروزه اپلیکیشن های مختلف گوشی های هوشمند در زمینه های متنوعی مثل سرگرمی، موسیقی، عکاسی و ... کاربرد دارند. طبق آمار اعلام شده در آخرین نشست خبری در رابطه با توسعه گوشی های هوشمند ، هر فرد به طور عادی 10- 20 اپلیکیشن در گوشی هوشمند خود دارد که 3 - 5 عدد از این اپلیکیشن ها با زمینه ی اجتماعی یا سرگرمی ، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. در کنار اپلیکیشن های اجتماعی و سرگرمی که مردم به طور روزانه از آن استفاده می کنند، وجود اپلیکیشن هایی در رابطه با سلامت نیز ضروریست.

پیشرفت تکنولوژی در طول زمان بر روی صنایع مختلف تاثیر گذاشته و استفاده از Drone ها در کشاورزی مثال بسیار خوبی در این زمینه است . Drone ها به منظور ارتقاء زمینه های مختلف کشاورزی از جمله ارزیابی سلامت محصول، آبیاری، نظارت بر محصول، سمپاشی و تجزیه و تحلیل خاک و زمین استفاده می شوند.

اینترنت اشیا می تواند دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم را به جهانی با اتومبیل های خودران، صنایع با کارایی بیشتر و شهرهای هوشمند تبدیل کند. در این بین استفاده از تکنولوژی IoT در کشاورزی می تواند بیشترین تاثیر را داشته باشد.

معماران و برنامه ریزان شهری در جهان با نهادهای عمومی و جامعه شناسان درباره پارامترهایی که "شهر هوشمند" را تعریف می کنند، اختلاف نظر دارند. از آنجا که شاخص های تعریف یک شهر هوشمند بسیار گسترده و متضاد هستند، کارشناسان دستیابی به یک تعریف واحد و جامع را الزامی می دانند تا برای تمامی نهادها، سازمان ها و همچنین عموم مردم قابل پذیرش باشد.

با افزایش ادغام تکنولوژی اینترنت اشیا در زندگی روزمره، بهبودی چشمگیری در خدمات بیمارستانی دیده می شود. اینترنت اشیا به بیماران این امکان را می دهد تا خود، کنترل وضعیت را در دست بگیرند و پزشکان و کارکنان بیمارستان را قادر می سازد تا موثرترین مراقبت های ممکن را ارائه دهند.

پروسه‌ی جمع آوری زباله ، مسئله‌ی مهمی برای ارائه دهندگان خدمات شهری است. روش سنتی جمع آوری زباله‌ها پروسه‌ای پیچیده و زمانبر است که به نیروهای انسانی زیادی نیاز دارد و با تکنولوژی‌های امروز سازگار نیست. مدیریت نامنظم جمع آوری زباله شامل ضایعات خانگی ، صنعتی و زباله‌های زیست محیطی یکی از دلایل اصلی بسیاری از مشکلات بشر است. سوء مدیریت در جمع آوری زباله‌ها باعث ایجاد آلودگی بیماری‌های مختلف می‌شوند و تاثیرات نامطلوبی بر بهداشت موجودات زنده خواهند داشت.

تولید یک صنعت است که هر لحظه در حال وقوع است. کارخانه‌های اتوماتیک مدرن هرگز متوقف نمی‌شوند و حتی کوچکترین اشتباه در طراحی یا ترتیب منجر به خسارت‌های میلیونی می‌شود. این یکی از دلایلی است که واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی در صنعت چنین جایگاهی پیدا کرده است. توانایی شبیه سازی همه چیز از طبقات کارخانه تا حساس‌ترین لبه‌های محصول نهایی بسیار ارزشمند است و توانایی انجام آن به طور فوری و مؤثر به صورت رایگان باعث شده VR یک تکنولوژی تبدیل برای کارخانه‌ها باشد.

مشتریان رایانش ابری (Cloud Computing) باید از ارائه‌ی اقدامات امنیتی مناسب برای جلوگیری از تهدیدات ، اطمینان کامل داشته باشند. آن‌ها به این تضمین نیاز دارند تا بتوانند تصمیمات مناسبی برای کسب و کار خود اتخاذ نمایند. یکی از اولین نشانه‌های این نیاز، وجود تعداد بالای درخواست محاسبات است. رایانش ابری دارای پتانسل قابل توجهی برای بهبود امنیت و انعطاف پذیری در رفع مشکلات است.

امروزه افرادی که مبتلا به دیابت هستند ، ساعت‌های زیادی را صرف ردیابی میزان قند خون ، رعایت رژیم غذایی و ورزش‌های فیزیکی و محاسبه‌ی زمان و چگونگی تزریق انسولین می‌کنند. اگرچه تحقیقات در این حوزه طی چند سال گذشته پیشرفت‌های زیادی به همراه داشته است ، اما کسانی که با این بیماری زندگی می‌کنند نسبت به درمان این بیماری ناامید هستند. بدین ترتیب ، بسیاری از تحقیقات کنونی بر استفاده از تکنولوژی در این زمینه تأکید دارند.

راهکارهای ساخت یک بیمارستان هوشمند

اتوماسیون حوزه سلامت یکی از ضروری‌ترین و شاید دشوارترین کارهای جهان است. هر ساله مقدار زیادی هزینه برای آزمایش و حل مشکلات آن صرف می‌شود، اما بسیاری از مشکلات و سؤالات همچنان ادامه دارد. موضوع اصلی شامل تعامل مناسب بین سیستم‌های مختلف، به ویژه تبادل داده‌ها در سطح شهری، منطقه‌ای و فدرال است.

برای بسیاری از کشورها ، گردشگری یکی از بزرگترین صنایع توسعه دهنده‌ی اقتصاد داخلی محسوب می‌شود. کسب و کارهای مرتبط با گردشگری همیشه در تلاش هستند تا جدیدترین تکنولوژی‌ها را برای جذب توریست به‌کار گیرند به‌ویژه این روزها که بخش زیادی از مسافران را افراد جوان تشکیل می‌دهند. واقعیت افزوده در گردشگری دارای پتانسیل زیادی برای افزایش تجارب مسافران است.

Nobka smart home

تکنولوژی ساختارهای قدیمی را تغییر داده و خانه‌ها از این تغییر و تحولات جدا نیستند. از سال 2017 برای داشتن یک خانه‌ی هوشمند شما مجبور نیستید در یک خانه‌ی ویلایی مجزا زندگی کنید. پیشرفت اینترنت اشیا (IoT) ، شهرهای هوشمند، تکنولوژی ZWave و ZigBee و انفجار فناوری‌های تلفن همراه و راه‌اندازی آن، همگی راه را برای آپارتمان‌های هوشمند هموار کرده‌اند.

روش‌های هوشمند نظارت بر کیفیت آب استخر

راه‌های زیادی برای نظارت بر کیفیت آب استخر وجود دارد که از میان آن‌ها می‌توان به نظارت بر مواد شیمیای تجاری تا کیت‌های آزمایشی اشاره نمود. بااین‌حال انتخاب بهترین سیستم مانیتورینگ استخر با توجه به نیازهای مشخص افراد صورت می‌گیرد.

آینده دستگاه‌های هوشمند با قابلیت پردازش زبان طبیعی (محاوره‌ای)

اینترنت اشیا و هوش مصنوعی عمیقاً با یکدیگر مرتبط هستند. دستگاه‌های IoT داده‌های بسیار حجیم تولید می‌کنند و پردازش این دادها نیازمند روش‌های هوشمندی است که با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین امکان پذیر می‌گردد. ازاین‌رو، با گسترش سریع دستگاه‌ها و سنسورهای متصل و شبکه‌ای، نقش فناوری‌های هوشمند در این حوزه به شدت در حال رشد است.

آینده‌ی امروز: نگاهی به تکنولوژی رستوران‌های هوشمند

اخیراً تعدادی رستوران یک تجربه کامل غذایی به صورت خودکار را ارائه کرده‌اند. آینده‌گرایی بسیار جالب و هیجان انگیز است، اما امروزه اتوماسیون محل کار واقعاً شبیه چیست؟

همه چیز بر آینده دیجیتال متمرکز است

اینترنت اشیا (IoT) اطلاعات ارزشمندی در مورد کاربران، محصولات و فرایندها ارائه می‌دهد. این اطلاعات منجر به تصمیم گیری‌های بهبودیافته و کارایی بیشتر می‌شود. تعاملات داخلی همچنین استفاده از تکنولوژی‌های کلیدی مانند واقعیت مجازی AR، روباتیک و درون‌ها را تسهیل می‌کند. اما فایده IoT برای سازمان‌ها و ذی‌نفعانشان چیست؟ امسال سبیت بر IoT و تکنولوژی‌های کلیدی مرتبط با آن متمرکز بود.

خانه هوشمند؛ تاریخچه پروتکل‌های بیسیم و اهمیت آنها

اگر شما در صنعت اینترنت اشیا مشغول به فعالیت هستید، احتمالاً از طریق گزارشات سالانه و داده‌های آماری، با فرصتهای پیش روی خانه‌های هوشمند، آشنا هستید. بر اساس گزارشی از شرکت Crimson Hexagon که اخیراً منتشر شده است، از سال 2014 تا 2017 مسائل مرتبط با تکنولوژی خانه‌های هوشمند، با علاقه‌مندی بیش از 60% از سوی مصرف‌کنندگان مواجه شده است.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت هفتم) مشارکت شهروندی

جنبه ی مکمل شهر هوشمند مشارکت شهریست، هدف این موضوع مهار تکنولوژی در راستای مشارکت بیشتر با شهروندان است که بخشی از آن تلاش برای دسترسی به اطلاعات جمعی شهرها و بخش دیگر برای درک بهتر آنچه شهروندان انجام می دهند و در زندگی روزانه به آن احتیاج دارند، می باشد.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت ششم) کلان داده و تحلیل داده ها

ماهیت شهر هوشمند تولید مقادیر قابل توجهی از داده ها در طول روز می باشد. طبق آنچه پیش از این گفته شد؛ برای مثال IoT و داده های آزاد، شهرها را به سمت جمع آوری و ایجاد مقادیر قابل توجه داده های در دسترس پیش می برند...

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت پنجم) داده های آزاد

روند قابل توجه دیگر در شهرهای هوشمند گسترش و بهره برداری از داده های آزاد است. داده های آزاد در مفهوم شهر هوشمند به سیاست عمومی که سازمانها بویژه سازمانهای دولتی را تشویق به در دسترس قرار دادن رایگان مجموعه ی داده ها می کند، گفته می شود.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت چهارم) رایانش ابری و رایانش لبه

رایانش ابری (cloud computing) تاثیر به سزایی بر توسعه ی شهرهای هوشمند از طریق مدیریت و به انجام رساندن سرویس ها و توانمند ساختن هر چه بیشتر شرکت ها در بازار شهر هوشمند داشته است.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت سوم) سیستم های سایبر فیزیکی و IoT

سیستم های سایبر فیزیکی و IoT (اینترنت اشیا) که به صورت کلی به عنوان پل ارتباطی بین تجهیزات فیزیکی و اینترنت تعریف شده اند، در پیشرفت شهر هوشمند نقش کلیدی دارند.

فناوری‌های جدید روشنایی LED نه تنها راهی برای صرفه‌جویی در هزینه‌های مصرف انرژی می‌باشد، بلکه یک فرصت برای شهرداری‌ها جهت دستیابی به کنترل بیشتر و هوشمندسازی روشنایی در شهرها را فراهم می‌آورد.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی

شهر هوشمند شهری خلاقانه است که تکنولوژی های اطلاعاتی و ارتباطی (ICT) و دیگر وسیله ها را برای بهبود کیفیت زندگی، کارایی سرویس ها و عملکردهای شهری به کار میگیرد تا نیازهای فعلی و آینده ی نسل ها را با در نظر گرفتن جنبه های اقتصادی، اجتماعی و محیطی با اطمینان برآورده کند.

شهرهای هوشمند و اکوسیستم تکنولوژی (قسمت دوم) شبکه و ارتباطات

پیچیدگی تکنولوژی شهر هوشمند و سرویس های اکوسیستم به راهکاری جامع برای ایجاد شبکه و برقراری ارتباطات نیاز دارد تا از طیف گسترده ای از نیازها پشتیبانی کند. این طیف شامل نظارت بر بدنه ی تشکیلات اقتصادی رسانه های دیجیتالی، امنیت خانگی و حمل و نقل شهری می باشد.

شهر هوشمند و هر آنچه که باید بدانید

شهرهای هوشمند، تجسم رویایی در آینده نیستند بلکه به لطف راهکارهای نوآورانه اینترنت اشیا (IoT)، بسیاری از آنها در حال حاضر فعال و یا به سرعت در حال گسترش می‌باشند. مدیران شهری از شبکه‌های دامنه بالا-مصرف پایین یا (LPWAN) برای برقراری ارتباط و بهبود زیرساخت‌ها، بهره‌وری، راحتی و کیفیت زندگی ساکنین و بازدیدکنندگان استفاده می‌کنند.

آشنایی با مهمترین پروتکل‌های ارتباطی شهر هوشمند، قسمت اول

یکی از پیش نیازهای اساسی هوشمندسازی شهرها، ایجاد بسترهای ارتباطی مورد نیاز برای ایجاد ارتباط بین اشیا، سنسورها و محرک‌ها در یک شهر است. دو فاکتور اساسی برای یک پروتکل ارتباطی در ابعاد شهر، مصرف پایین انرژی و دامنه بالای آن است. در این مطلب سه پروتکل مهم و شناخته شده این اکوسیستم مورد بررسی و مقایسه قرار خواهد گرفت.

LoRa یک تکنولوژی مدولاسیون غیر سلولی برای LoRaWAN است که در اکو سیستم شهر هوشمند و حتی ساختمان‌های هوشمند شناخته شده و محبوب است. در این مطلب در ادامه مطلب قسمت گذشته، با LoRa مزیت‌ها و معایب آن آشنا می شویم.

در دو قسمت گذشته با پروتکل های NB-IoT و LoRa آشنا شدیم. در این مطلب به بررسی دیگر پروتکل ارتباطی شهر هوشمند و یکی از پایه‌ای ترین آنها، ینی Sigfox می پردازیم و با مزایا و معایب آن آشنا خواهیم شد.

آشنایی با مهمترین پروتکل‌های ارتباطی شهر هوشمند; قسمت چهارم

Weightless یکی از ماندنی‌ترین بازیگران در رقابت شبکه‌های دامنه بالا-مصرف پایین (LPWAN) می‌باشد. در سه قسمت گذشته با سه پروتکل ارتباطی شهر هوشمند و اینترنت اشیا یعنی LoRa، Sigfox و Nb-IoT که سه تکنولوژی شناخته شده و محبوب برای متخصصین IoT و شهر هوشمند هستند مورد بررسی قرار گرفتند. در این قسمت با یک پروتکل قدرتمند دیگر اینترنت اشیا Weightless که نسبت به سه رقیب خود کمتر شناخته شده است، آشنا می‌شویم.

امروزه تقریبا دو سوم از اپلیکیشن های متنوعی که برای گوشی های تلفن همراه موجود است به سلامتی، بهداشت و شناخت داروها اختصاص دارد. با این حال ، با افزایش تعداد اپلیکیشن های در دسترس، نگرانی ها در مورد امنیت اطلاعات مهم نیز افزایش می یابد. به همین دلیل تکنولوژی محیطی امن برای افزایش عملکرد این اپلیکیشن ها ارائه می دهد.

اپلیکیشن های مراقبت درمانی گوشی های هوشمند می توانند به بیماران جهت برقراری ارتباط با پزشکان و تسهیل در روند درمان کمک کنند. در ادامه عوامل تاثیرگذار در توسعه ی برنامه های سلامت و درمان در سال 2018 بررسی می شوند.

طبق آخرین آمار، تعداد محصولات هوشمند از سال 2018 تا سال 2025 سه برابر می شود و 75 میلیارد دستگاه بزرگ هوشمند در سراسر جهان نصب خواهد شد. با توجه به رشد در حال پذیرش تکنولوژی‌های هوشمند در سراسر جهان، مزایای استفاده از این تکنولوژی برای مصرف کنندگان و جوامع همراه با مدل های کسب‌و‌کار افزایش می یابد و در این بین استفاده از مزایای این تکنولوژی در خانه های هوشمند بیش از پیش دیده می‌شود.

هدف از ارتباطات و عملکرد یک خانه‌ی هوشمند ایجاد محیطی امن و متصل با کنترل یکپارچه برای کاربران است. در ادامه مشکلاتی که برای ارتباطات خانه‌های هوشمند وجود دارد مطرح شده و سپس به راه‌حل‌های پیشنهادی برای هریک اشاره می شود

زمانی که صحبت از زیرساخت‌های اینترنت اشیا می‌شود ، اکثر مردم بلافاصله به سرورهایشان فکر می‌کنند ، اما درنظر گرفتن تقاضای روزافزون اهمیت بیشتری دارد.

زمانی که صحبت از زیرساخت‌های اینترنت اشیا می شود ، اکثر مردم بلافاصله به سرورهایشان فکر می‌کنند ، اما درنظر گرفتن تقاضای روزافزون اهمیت بیشتری دارد. حال سوال اینجاست که وقتی تعداد زیادی از دستگاه‌ها به طور همزمان به شبکه متصل می‌شوند تا جریان داده‌ها را همزمان ارسال کنند چه اتفاقی می‌افتد ؟

تکنولوژی در هر صنعتی از جمله مراقبت و درمان تغییراتی را به وجود آورده است. در این راستا مراقبت‌های بهداشتی با به کارگیری اینترنت اشیا ، انقلابی در تشخیص و درمان بیماری به جود آورده اند. هنگامی که صحبت از اینترنت اشیا به میان می‌آید، مزایای زیادی از جمله بهبود کارایی و کیفیت خدمات با استفاده از دستگاه‌های پزشکی مطرح می‌شوند.

تکنولوژی در هر صنعتی از جمله مراقبت و درمان تغییراتی را به وجود آورده است. در این راستا مراقبت‌های بهداشتی با به کارگیری اینترنت اشیا ، انقلابی در تشخیص و درمان بیماری به جود آورده‌اند. هنگامی که صحبت از اینترنت اشیا به میان می‌آید، مزایای زیادی از جمله بهبود کارایی و کیفیت خدمات با استفاده از دستگاه‌های پزشکی مطرح می‌شوند.

ده شرکت برتر که شهرهای هوشمند را ساختند

بر اساس گزارش Frost & Sullivan، انتظار می‌رود شهرهای هوشمند، فرصت‌های تجاری زیادی را در صنایع مختلف با ارزش بازار 1.565 تریلیون دلار در سال 2020 ایجاد کنند.

اقدامات لازم برای موفقیت شهرهای هوشمند (قسمت اول)

شهرهای هوشمند مفهوم نسبتاً جدیدی هستند که هوش انسانی، جمعی و مصنوعی را برای افزایش بهره‌وری عملیاتی، به اشتراک گذاشتن اطلاعات و بهبود کیفیت خدمات دولتی و رفاه شهروندانش، به کار می‌گیرند.

اقدامات لازم برای شهرهای هوشمند (قسمت دوم)

دستگاه‌های اینترنت اشیا تبدیل به یک بخش ضروری از زیرساخت‌های شهر هوشمند شده‌اند، این تکنولوژی در جمع‌آوری داده‌ها و حل چالش‌های جدید و موجود، از جمله ترافیک، مصرف انرژی، برنامه‌ریزی شهری و ایمنی کمک‌های شایانی می‌کند.

ساز و کار اجرایی یک شهر هوشمند چطور است

ما در مسیری گام برداشته ایم که شهر های آینده را به مکان های پر جنب و جوش، جذاب و پایدار برای مردم تبدیل می کند. در این شهرهای هوشمند زندگی روزمره آسان و کارآمد است و مردم با یکدیگر و شهرشان هماهنگ هستند. اما یک شهر هوشمند چه اجزایی دارد و چگونه عمل میکند؟

یک شهر هوشمند می تواند همان شهری باشد که شما می خواهید

در تعاریف مختلف استراتژی های شهری، دانشگاهی، شرکت ها ودیگر سازمان ها، اختلاف نظراتی در تعریف شهرهوشمند وجود دارد. به طورمثال «شهر متصل» ، «شهر انعطاف پذیر» ، «شهر حس شدنی» ، «جامعه هوشمند» ، «شهر دیجیتال»، «جامعه ی دیجیتال» و حتی «دهکده هوشمند» از معادل های لغوی ارائه شده برای شهر هوشمند هستند. اما شهر هوشمند دقیقا چه می کند؟

به‌منظور نشان دادن اهداف پشت یک شهر هوشمند، برای ایجاد جنبه‌های فردی از زندگی شهری بهتر است کسانی که در این زمینه علاقه‌مند هستند به مطالعات بنیادین بپردازند زیرا فقط پس از درک کامل آن می‌توانند راهکارهای مفید را معرفی کنند.

رویکرد شهر هوشمند در جهان واقعی (قسمت اول)

اگر پیش‌ازاین درباره‌ی شهرهای هوشمند شنیده باشید، شاید دانستن درباره‌ی نحوه‌ی عملکرد این شهرها در دنیای واقعی برای شما جذاب باشد. تکنولوژی‌های خاص مانند حسگرهای توزیع شده، داده‌های عمومی و زیرساخت‌های برق مدولار برای پروژه‌های شهر هوشمند مهم هستند.

در دو مطلب گذشته شهرهای هوشمند با رویکردی عملیاتی و عملکردها و اجزا آن مورد بررسی قرار گرفت. در این مطلب قصد داریم یک نمونه عملیاتی (مطالعه موردی) دیگر را مورد بررسی قرار دهیم.

بخش کشاورزی برای تامین مواد غذایی 9.6 میلیارد نفر که تا سال 2050 روی زمین زندگی خواهند کرد، با چالش های فراوانی رو به روست. تولید مواد غذایی به رغم دسترسی محدود به زمین های زراعی ، نیاز روز افزون به آب و دیگر عوامل قابل پیش بینی مانند تاثیر تغییرات اقلیمی که تا سال 2050 ، 70 درصد افزایش خواهد یافت، از جمله این چالش هاست.

اینترنت اشیا یکی از روندهای مهم تکنولوژی در چند سال اخیر و همینطور سال‌های آینده خواهد بود و در حال حاضر یکی از مطرح‌ترین تکنولوژی‌هایی است که شرکت‌های بزرگ برای پروژه‌های مرتبط با آن، سرمایه گذاری میلیاردی کرده‌اند. IoT تا به حال تغییرات زیادی در راستای نزدیک شدن به سبک زندگی انسان‌ها کرده است. در ادامه شش روند کلیدی اینترنت اشیا که پیش‌بینی شده است در سال 2019 بیش از سایر حوزه‌ها مورد توجه خواهند بود، بررسی می‌شوند.

علی رغم آن که آمارهای متعددی از وجود گرسنگی و سوتغذیه در دنیا حکایت دارد، اتلاف مواد غذایی یکی از موضوعات غم‌انگیزی است که هر ساله و در حجم زیادی در حال وقوع است. علاوه بر این که هشت درصد از تولید گازهای گلخانه‌ای جهانی نیز مربوط به اتلاف مواد غذایی است. یکی از جدیدترین راهکارهای مقابله با اتلاف مواد غدایی، اینترنت اشیا (IoT) می‌باشد.

چرا شهرهای هوشمند به سیاست‌های هوشمند نیاز دارند؟ (قسمت دوم)

اینترنت اشیا می‌تواند به‌طور بالقوه شهرها را به‌طور فزاینده‌ای پیچیده کرده و احتمالاً امنیت آن را کاهش دهد. پیش‌ازاین که رشد پایدار در فناوری شهر هوشمند در سراسر جهان را مشاهده کنیم، باید قوانین و سیاست‌های شهر هوشمند موردنیاز برای حفاظت از شهرها و شهروندان را توسعه داده و اجرا کنیم.

چرا شهرهای هوشمند به سیاست‌های هوشمند نیاز دارند؟ (قسمت اول)

تکنولوژی اینترنت اشیا (IoT) به سرعت در حال پیشرفت است. این تکنولوژی حتی راه خود را در خانه‌هایمان پیدا کرده است، بنابراین بعید نیست که در عرصه‌ی توسعه‌ی شهری نیز فعالیت داشته باشد.

امروزه اینترنت اشیا و کاربردهای آن در حال فراگیر شدن است. اما انتخاب پلتفرم مناسب چالش بسیاری از سازمان ها و مدیران شهری است. در این مطلب قصد داریم با ویژگی‌ها و کاربردهای این پلتفرم‌ها و نحوه انتخاب آن‌ها آشنا شویم.

پارکینگ‌های هوشمند یک تکه از پازل شهرهای هوشمند

شهرهای هوشمند به پارکینگ هوشمند نیاز دارند، و شهروندان نیاز به جای پارک مناسب و نزدیک به مقصد خود دارند. آینده سیستم‌های پارکینگ هوشمند ما را قادر می‌سازد تا از بیشترین نقاط موجود استفاده کنیم و در عین حال باعث افزایش بهره‌وری در مدیریت پارکینگ‌ها برای راننده‌گان و سازمان‌هایی که این منابع حیاتی شهری را کنترل می‌کنند، می‌شود.

شهر هوشمند و مهمترین ابعاد آن در سال 2019

شهرهای هوشمند، مراکزی هستند که داده‌های تولید شده توسط IoT را از طریق مشارکت‌های دولتی و خصوصی برای حل مشکلات واقعی مورد بحث قرار می‌دهند. با کاهش استفاده از انرژی از طریق بهبود شرایط ترافیکی، ساخت شهرهای هوشمند می‌تواند به سلامتی و زندگی ساکنان شهرها را در سراسر جهان بهبود بخشد.

شبکه‌های سلولی وLPWAN ها، گزینه‌های ارتباطی در شهرهای هوشمند

بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده، انتظار می‌رود ارزش سهام بازارهای هوشمند از 308 میلیارد دلار در سال 2018 به 717.2 میلیارد دلار تا سال 2023 افزایش یابد. با توجه به این ارقام پیش‌بینی می‌شود که صنعت در سال‌های آینده رشد چشمگیری داشته باشد.

راهکارهای IoT چگونه می‌توانند منجر به بهبود فرآیندهای مدیریت دفع زباله شوند؟

دفع زباله یک چالش بزرگ برای کلان شهرها است. امروزه ادارات دولتی در شهرهای هوشمند مانند سنگاپور، دبی، هنگ کنگ، آمستردام، استکهلم، توکیو، ملبورن، سیاتل، شیکاگو و سئول فشار زیادی را برای تطبیق فناوری در هر جنبه‌ای از شهرهای خود ایجاد کرده‌اند. روند دفع زباله در بسیاری از این شهرها به یک فعالیت مدیریت عملی بسیار هوشمند تبدیل ‌شده است.

انقلاب صنعتی و ظهور شهرهای هوشمند

شهرهای هوشمند در حال ظهور هستند و ما به دوران جدیدی از شهرنشینی و صنعتی شدن نزریک می‌شویم و باید درس‌هایی که از اولین انقلاب صنعتی در مورد حریم خصوصی و اختصاص فضا گرفتیم را به یاد بیاوریم.

مفهوم شهر هوشمند بر اساس نیازهای انسان از گذشته تاکنون

در این سری از پست‌ها، در مورد مفهوم "شهر هوشمند" و مفاهیم حریم خصوصی زندگی در چنین محیطی صحبت خواهیم کرد.

آناتومی شهرهای هوشمند (قسمت اول)

زمان آن فرا رسیده است تا تعریفی دقیق از یک شهر هوشمند ارائه دهیم. در حال حاضر شهر هوشمند دارای پتانسیل رهبری تکنولوژی‌ها برای تبدیل‌شدن به یک واقعیت را دارد.

آناتومی شهرهای هوشمند (قسمت دوم)

در مطلب گذشته بهداشت و درمان در شهر هوشمند مورد بررسی قرار گرفت، در این مطلب به بررسی دیگر عوامل در شهر هوشمند نظیر خانه هوشمند، مشاغل و حمل‌ونقل می‌پردازیم.

آناتومی شهرهای هوشمند (قسمت سوم)

در دو مطلب گذشته بهداشت و درمان، خانه هوشمند، مشاغل و حمل‌ونقل در شهر هوشمند پرداختیم، در این مطلب به بررسی دیگر عوامل در شهر هوشمند نظیر محل کار، زیرساخت، محیط‌زیست، اقتصاد و حاکمیت می‌پردازیم.

با اینترنت اشیا ما دستگاه‌های فیزیکی را به اینترنت متصل می‌کنیم تا تجربه کاربری را تغییر دهیم. طیف وسیعی از امکانات با ورود اینترنت اشیا در دسترس خواهد بود. در این بین، خانه ­های هوشمند بیشتر در رسانه‌ها مورد بحث قرار گرفته است که فقط یک بعد از ابعاد متعدد IoT است.

شروع زندگی در شهرهای هوشمند

شهرهای ما چگونه در طول زمان تکامل یافته‌اند؟ در ادامه مطالب ما در زمینه حریم خصوصی در شهر هوشمند، نگاه دقیق‌تری به عوامل موثر در استفاده از داده‌ها در شهر هوشمند می‌اندازیم.

رویکردهای طراحی شهری مبتنی بر استفاده کارآمد از انرژی

به طور کلی دو رویکرد متمایز برای طراحی رفع نیازهای رو به رشد انرژی آینده شهری ما وجود دارند: طراحی Passive و طراحی Active.

تکنولوژی هوشمند شهرهای هوشمند را قدرتمند می‌کند

شهرنشینی یک روند جهانی بزرگ است. در سال 2007، جمعیت شهری جهان بیش از روستاییان بوده و در کمتر از 40 سال، 70 درصد جمعیت جهان در شهرها زندگی خواهند کرد. این رشد فشار زیادی را بر زیرساخت‌ها، خدمات شهر، محیط‌زیست و بر کیفیت زندگی ساکنان شهر و توریست‌ها می‌آورد.

امروزه صنعت روشنایی هوشمند هنوز به پتانسیل کامل خود برای مصرف در زندگی روزانه، دست نیافته است. با ارتقاء قابلیت همکاری، کنترل و امنیت، روشنایی هوشمند آماده است تا به یکی از بخش های مهم اینترنت اشیاء تبدیل شود.

سیستم وسایل نقلیه گروهی یا vehicle platooning چیست؟

وسایل نقلیه گروهی بخشی از مجموعه ویژگی‌هایی است که ممکن است اتومبیل‌های آینده از آن استفاده کنند. در این روش یک ردیف گروهی از وسایل نقلیه با خیال راحت و با سرعت زیاد می‌توانند با هم تردد کنند.

چراغ راهنمایی و رانندگی هوشمند تسهیل‌کننده بار ترافیک شهری

تصور کنید از محل کار خود به سمت خانه حرکت می‌کنید و استرس مسیر را دارید که آیا به ترافیک برخورد می‌کنید یا خیر. همه در تلاش هستند که خود را به یک مسیر خلوت برساند.این حس حین رانندگی بسیار ناامیدکننده است زیرا نمی‌توانید چیزی بنویسید، کاری کنید یا حتی بعضی اوقات احساس می‌کنید وقت شما در حال هدر رفتن است.

اینترنت چگونه کار می‌کند؟

اینترنت همه زندگی ما را تغییر داده است. به ما امکان می‌دهد فوراً با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم ، از هر کجای کره زمین اطلاعات را به اشتراک بگذاریم و بازیابی کنیم و موارد دیگر.

کدام شبکه برای کنترل روشنایی معابر و خیابان‌ها بهتر است؟

روش‌های مختلفی برای برقراری ارتباط بین چراغ‌های خیابان و یک سیستم مدیریت مرکزی وجود دارد. شبکه‌های سلولی، شبکه‌های RF، شبکه‌های WiFi و غیره.

شبکه‌های هوشمند-بخش اول

شبکه هوشمند یک شبکه الکتریکی است که شامل انواع عملکرد و اقدامات انرژی از جمله کنتورهای هوشمند، لوازم هوشمند، منابع انرژی تجدید پذیر و منابع کارآمد انرژی، تهویه برق و کنترل تولید و توزیع برق است.

شبکه‌های هوشمند-بخش دوم

Smart Grid یک شبکه برق است که با هزینه‌ای مناسب می‌تواند رفتار و عملکرد کلیه کاربران متصل به آن از جمله ژنراتورها و مصرف‌کنندگان را به منظور اطمینان از کارایی سیستم پایدار با توان اقتصادی و ضرر کم و سطح بالایی از کیفیت و امنیت تأمین نماید.

شبکه‌های هوشمند-بخش چهارم

در بخش اول و دوم و سوم این مطلب به طور مختصر به تاریخچه و مزایای و برخی ویژگی‌ها ازجمله قابلیت اطمینان و توپولوژی این شبکه پرداختیم. در بخش پایانی این مطلب قصد داریم به دیگر ویژگی‌های این شبکه همچون سیستم‌های زیستی، شبکه‌های تصادفی و امنیت بپردازیم.

شبکه‌های هوشمند-بخش سوم

در بخش اول و دوم این مطلب به طور مختصر به تاریخچه و مزایای و برخی ویژگی‌ها ازجمله قابلیت اطمینان و توپولوژی این شبکه پرداختیم. در ادامه این مبحث قصد داریم به دیگر ویژگی‌های این شبکه بپردازیم.

سیستم مدیریت ناوگان حمل و نقل چیست و چه کاربردهایی دارد

ردیابی ناوگان مجموعه‌ای از سیستم‌های دارای فناوری پیشرفته است که برای کمک به مدیریت ناوگان و رانندگان طراحی شده است.

چه موقع از شبکه 5G استفاده کنیم و چه موقع از شبکه Wi-Fi 6

5G نسل پنجم شبکه تلفن همراه سلولی است و Wi-Fi 6 جدیدترین استاندارد اتصال بی‌سیم است. هر کدام دارای ویژگیهایی هستند که باعث می‌شود در نقشهای خاص سازمانی مفید واقع شوند.

هوش مصنوعی و اتومبیل‌های خودران؛ مغزی متفکر در دل فولاد

اگر قرار است کارهای متعددی که یک راننده در خودرو برای راندن آن انجام می‌دهد حذف یا محدود شود و همچنان خودرو شما را به مقصد برساند، چگونه انجام این کارها بوسیله خود اتومبیل میسر می‌شود؟

اولین شهرهای هوشمند در حال پیدایش هستند و به زودی می‌توان همه ما را شهروندان هوشمند نامید. زندگی ما تغییر خواهد کرد و انبوهی از مزایای جدید نیز مانند سیستم‌های حمل و نقل عمومی کارآمد، توزیعِ هوشمند ترافیک، نرخ پایینِ جرم و جنایت، اتوماسیونِ فرآیندها، بهبود کیفیت انواع خدمات و موارد دیگر ظهور خواهد نمود.

درحالی‌که خانه‌های هوشمند پتانسیل زیادی برای غنی‌سازی زندگی خانگی انسان‌ها دارند، یک روایت هوشمند دیگری نیز وجود دارد که قرار است جامعه را در سطح عمیق‌تری تغییر دهد. زیرا اکنون ما فناوری‌های ایجاد جوامع "فرا مرتبط" ، فوق‌العاده پایدار و کم مصرف را داریم و همه اینها بدون به‌خطر انداختن باورها و ارزش‌های مشترک ما انسان‌ها ممکن شده است. پیش‌بینی می‌شود که تا سال 2050 حدود 7 میلیارد نفر در مناطق شهری زندگی کنند، پس اکنون زمان آن است که با روشی هوشمندانه درباره آینده زندگی شهری فکر کنیم.

در قسمت اول در مورد خانه‌ها و اجتماعات هوشمندتر و ایمن‌تر، تکنولوژی‌های هوشمند و سبز، خدمات نوین حمل و نقل و کاربرد علم داده در آنها صحبت کردیم، اکنون در این بخش (قسمت دوم) به برخی دیگر از کاربردهای هوشمندسازی و علم داده در زندگی شهری خواهیم پرداخت.

حسگرهای محیطی بسیار دقیق شرکت Semtech با استفاده از فناوری LoRaWAN ، و با همکاری ICT International نظارت هوشمندانه‌تری را برای مدیریت درختان شهری (با رویکردی داده‌محور) امکان‌پذیر می‌سازد.

یکی از انواع پروتکل‌هایی که در هوشمندسازی به کار گرفته می‌شود، پروتکل "لورا" است. این پروتکل به دلیل اینکه دامنه پوشش گسترده‌تری دارد، بیشتر در ایجاد شهرهای هوشمند به کار گرفته می‌شود

درخواست اطلاعات تکمیلی و مشاوره

درصورتی که بر روی هریک از راهکارهای نبکا اعم از راهکارهای هوشمندسازی و نرم‌افزاری، نیاز به اطلاعات تکمیلی، دمو یا مشاوره دارید، لطفا ضمن تکمیل فرم مقابل، شماره تماس و موضوع مورد نظر را در بخش توضیحات ذکر نمایید. همکاران ما با در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ما افتخار همکاری با شرکت های زیر را داریم

لیستی از تمام دسته بندی ها
لیستی از تمام تگ های موجود
چراغ هوشمند 1
عملکرد کلید هوشمند 1
هوشمندسازی روشنایی 1
بهترین کلید هوشمند 1
مزایا کلید هوشمند 1
کنترل کلید هوشمند 1
هاب مرکزی 1
اتوماسیون خانگی 1
جاروبرقی هوشمند 1
مینی پروژکتور هوشمند 1
سیستم پخش هوشمند 1
پروژکتور هوشمند 1
یخچال هوشمند 1
سنسور حرکتی هوشمند 1
سنسور در و پنجره 1
تصفیه هوای خانه هوشمند 1
تصفیه خانه هوشمند 1
سنسور شیائومی 1
سنسور تصفیه هوا 1
تصفیه هوای شیائومی 1
تصفیه هوا هوشمند 1
تصفیه هوشمند 1
اسمارت نبکا 1
سنسور هوشمند 3
هاب هوشمند 1
اجاق هوشمند چیست 1
اجاق القای هوشمند 1
اجاق گاز هوشمند 1
اجاق هوشمند 2
هاب matter 1
هاب خانه هوشمند 1
هوشمند سازی خانه 2
هوشمند سازی 1
خانه هوشمند نُبکا 1
ترموستات هوشمند،قفل هوشمند 1
صفحه نمایش هوشمند 1
زنگ درب هوشمند 2
پریز هوشمند 1
دوشاخه هوشمند 1
آرلو پرو 1
آمازون اکو 1
فیلیپس هیو 1
اپل هوم کیت 1
خانه هوشمند؛دوربین هوشمند؛الکسا؛گوگل اسیستنت؛اپل هوم کیت؛فیلیپس هیو؛آمازون اکو؛آرلو پرو؛دوشاخه هوشمند؛پریز هوشمند؛زنگ درب هوشمند؛صفحه نمایش هوشمند؛ترموستات هوشمند،قفل هوشمند؛دستگیره هوشمند؛خانه هوشمند نُبکا 0
امنیت هوشمند 1
خانه هوشمند دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند ؛ دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند؛دوربین هوشمند 0
خانه هوشمند؛ دوربین هوشمند 0
تصفیه هوای هوشمند 2