بردهای پیشرفته و توسعه‌پذیر اینترنت اشیا-بخش اول

بردهای پیشرفته و توسعه‌پذیر اینترنت اشیا-بخش اول

امروزه شاهد افزایش باورنکردنی محصولات اینترنت اشیا (IoT) هستیم. از خانه‌های هوشمند گرفته تا شهرهای هوشمند، اتومبیل‌های هوشمند و موارد دیگر. حتی با وجود این رشد شگرف به نظر نمی‌رسد که روند کندی پیش‌بینی شود و سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا (IoT) تا سال 2022 به 1.2 میلیارد دلار و تا سال 2023 به 3.5 میلیارد دلار خواهد رسید.

اینترنت اشیا IoT

امروزه شاهد افزایش باورنکردنی محصولات اینترنت اشیا (IoT) هستیم. از خانه‌های هوشمند گرفته تا شهرهای هوشمند، اتومبیل‌های هوشمند و موارد دیگر. حتی با وجود این رشد شگرف به نظر نمی‌رسد که روند کندی پیش‌بینی شود و سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا (IoT) تا سال 2022 به 1.2 میلیارد دلار و تا سال 2023 به 3.5 میلیارد دلار خواهد رسید.

از کجا شروع کنیم؟

دستگاه‌های جدید IoT هر روز در حال ایجاد و عرضه به بازار هستند اما قبل رسیدن به مرحله توزیع در بازار، باید یک نقطه شروعی وجود داشته باشد. آیا می‌دانید چه چیزی را می‌خواهید ایجاد کنید؟ از چه قطعات و بردهایی باید استفاده کنید؟

در این مبحث تصمیم داریم 5 برد توسعه‌پذیر اینترنت اشیا (IoT) را معرفی کنیم که می‌توان برای مرحله توسعه محصول از آن‌ها استفاده کرد تا به سادگی درک اینکه چگونه اینترنت اشیا IoT می‌تواند در دستگاه شما پیاده‌سازی شود را ایجاد کند.

سری‌های ARDUINO MKR

ویژگی‌های برجسته:

  • محبوب بین میکروکنترلرها
  • سهولت استفاده از نرم‌افزار (Arduino (IDE
  • هزاران فروم و پروژه آنلاین
  • MKR Shield برای گسترش قابلیت‌ها

پشتیبانی از انواع اتصال اینترنت اشیا (IoT Wi-Fi ، LoRa ، GSM، SigFox، اترنت، LTE و بلوتوث)

بسیاری از افراد با Arduino Uno آشنا هستند زیرا در هنگام تهیه نمونه اولیه یک برد توسعه‌پذیر بسیار محبوب است اما با سری MKR آشنایی چندانی ندارد. سری MKR کاملاً برای دستگاه‌های IoT ساخته شده است زیرا تمام اتصالات مورد نیاز شما را در یک پلتفرم واحد جمع‌آوری می‌کند.

آردوینو MKR ها به طور کارآمدی به صورت یک پکیج درآمده تا بتواند در هر طراحی متناسب باشند و تعداد I / O یکسانی را در تمام بردها داشته باشند تا در صورت نیاز به تغییر نوع اتصال پیکربندی آن حفظ شود. همه بردها از نرم‌افزار IDE استفاده می‌کنند زیرا برنامه‌نویسی کد را آسانتر می‌کند.

اتصال شما بستگی به نسخه MKR که انتخاب می‌کنیددارد:

Arduino MKR 1000 (اتصال Wi-Fi)

این نسخه دارای یک تراشه 32 بیتی SAMD21 Cortex-M0 است که دارای یک ماژول Wi-Fi داخلی است. از WINC1500 برای اتصال به وای‌فای با پهنای باند 2.4 گیگاهرتز IEEE 802.11 b / g / n Wi-Fi استفاده می‌شود.

Arduino MKR 1010 (اتصال Wi-Fi / Bluetooth)

MKR 1010 نسخه ارتقا یافته MKR 1000 است زیرا به یک ماژول ESP32 انعطاف‌پذیر و با توان بیشتر دارد و به یک ماژول محبوب Wi-Fi تبدیل شده است. همچنین شامل اتصال بلوتوث 4.2 است که MKR1000 اصلی آن را نداشته است. این برد یکی از محبوب‌ترین سری MKR است.

Arduino MKR WAN 1300 (اتصال LoRa)

MKR WAN 1300 با استفاده از ماژول Murata CMWX1ZZABZ LoRa ، اتصال دوربرد (LoRa) را برای شما فراهم می‌کند.

Arduino MKR GSM 1400 (اتصال GSM)

اگر به دنبال اتصال GSM و 3G هستید، MKR GSM 1400 با ماژول GSM SARA-U201 این امکان را فراهم می‌کند و برای اتومبیل‌های متصل، حمل‌ونقل و شهرهای هوشمند ایده‌آل است.

Arduino MKR Fox 1200 (اتصال SigFox)

MKR Fox 1200 دارای یک ماژول ATA8520 SigFox است که هم‌اکنون فقط در اروپا کار می‌کند. این برد به شما امکان می‌دهد تا به پلتفرم SigFox که در اروپا استفاده می‌شود متصل شوید.

Arduino MKR VIDOR 4000 (اتصال Wi-Fi / Bluetooth)

MKR VIDOR 4000 ، که به تازگی عرضه شده است با سایر بردهای موجود در این لیست از نظر برد FPGA متفاوت است. Wi-Fi و بلوتوث آن توسط ماژول U-BLOX NINA W10 تغذیه می‌شود. برای پردازش صوت و تصویر با سرعت بالا بسیار مناسب است.

Arduino MKR NB 1500 (اتصال LTE / Narrowband) (به زودی منتشر می‌شود)

این برد کلاس‌های Narrowband IoT NB و شبکه‌های LTE CAT M1 را با اکوسیستم آردوینو ترکیب می‌کند. این بردها برای استفاده جهانی طراحی شده است، باندهای مستقر شده Cat M1 / NB1 را از جمله Vodafone ، AT&T، T-Mobile USA، Telstra، Verizon و موارد دیگر می‌شود و انتخابی ایده‌آل برای کاربردهای از راه دور و بدون اتصال به اینترنت خواهد بود.

بردهای RASPBERRY PI

ویژگی‌های برجسته:

  • یک برد مینی کامپیوتری بسیار محبوب
  • هزاران فروم و پروژه آنلاین
  • لوازم جانبی (HAT) و متناسب با هرگونه نیاز
  • ابزار یادگیری کامل
  • SBC های صرفه‌جویی در هزینه

Raspberry Pi یکی از بردهای معروف و محبوب در بازار است با هزاران منبع آنلاین (از جمله پروژه‌هایی که قبلاً ایجاد شده‌اند) و لوازم جانبی که می‌توانید به راحتی در زمینه توسعه پروژه‌ها و راهکارهای اینترنت اشیا (IoT) کار خود از آن استفاده کنید.

بردهای Raspberry Pi مختلفی وجود دارد که هر یک ویژگی‌های برجسته خود را دارد:

برد Raspberry Pi 3 مدل B+ (اتصال Wi-Fi / Bluetooth / Ethernet)

این مدل همراه با بلوتوث و وای‌فای 2.4 / 5 گیگاهرتز IEEE 802.11 b / g / n / ac است. در صورت لزوم می‌توانید از پورت USB 2.0 نیز برای اتصالات ایمن‌تر استفاده کنید. این برد دارای یک پردازنده چهار هسته‌ای 64 بیتی با سرعت 1.4 گیگاهرتز است و دسترسی زیادی به اتصالات چندرسانه‌ای دارد.

برد Raspberry Pi 3 مدل A+ (اتصال Wi-Fi / Bluetooth)

مدل A + با مشخصات مشابه مدل B + نظیر بلوتوث و اتصال Wi-Fi دوگانه و پردازنده چهار هسته‌ای 64 بیتی برخوردار است. تفاوت آن در این است که پورت اترنت و سه درگاه USB دارد و به همین علت هم هزینه آن کم و هم ابعاد آن کوچکتر است.

برد Raspberry Pi مدل Zero W(اتصال Wi-Fi / Bluetooth)

این نسخه از Raspberry Pi از اتصال وای‌فای 802.11 b/g/n و بلوتوث 4.1/BLE تشکیل شده است. شامل یک CPU تک ‌هسته‌ای 1 گیگاهرتزی با رم 512 مگابایت است. برای پروژه‌هایی که نیاز به راندمان فضا، انرژی کمتر و صرفه‌جویی در هزینه دارند نسبت به Raspberry Pi 3 مناسبتر هستند.

مطالب مرتبط

فرصت‌ها و موانع اصلی پیش روی اینترنت اشیا

در چند دهه اخیر چشم‌انداز دیجیتالی ما به سرعت توسعه یافته است و روشهای غیرمنتظره‌ای برای ادغام علوم رایانه در فضاهای کاری، تفریحی و خانوادگی کشف کرده‌ایم. واقعاً حیرت‌انگیز است که چقدر اینترنت اشیا (IoT) در دنیای ما جا پیدا کرده است. این تکنولوژی هرچه بیشتر در دسترس قرار گیرد، چالش‌های بیشتری را رفع می‌کند.

مزایای پلتفرم‌های منبع‌باز اینترنت اشیا صنعتی چیست

اینترنت اشیا صنعتی (IIoT) یک انقلاب صنعتی جدید در ابزارها و تکنیک‌های جدید برای انجام انواع کارها را به ارمغان می‌آورد.

نیاز توسعه‌دهندگان اینترنت اشیا به کسب مهارت‌های تجزیه‌وتحلیل داده‌های سری زمانی

برای بسیاری از توسعه‌دهندگان اینترنت اشیا (IoT)، تجزیه‌وتحلیل داده‌های سری زمانی یک مرز جدید است. این افراد ممکن است نیاز به گسترش مجموعه مهارت‌های خود برای ایجاد برنامه‌هایی داشته باشند که می‌توانند از داده‌های سنسورهای جدید استفاده کنند.

راهنمای استفاده از انواع پلتفرم‌های ابری اینترنت اشیا

استقرار و مدیریت تجهیزات اینترنت اشیا (IoT) سخت است. سرویس‌دهندگان پایگاه‌های داده ابری در تلاشند با ارائه خدمات مبتنی بر ابر که همه دستگاه‌های موجود در شبکه IoT را کنترل و داده‌ها را بارگیری و پردازش کند، کار را آسانتر کنند.