استقرار و مدیریت تجهیزات اینترنت اشیا (IoT) سخت است. سرویسدهندگان پایگاههای داده ابری در تلاشند با ارائه خدمات مبتنی بر ابر که همه دستگاههای موجود در شبکه IoT را کنترل و دادهها را بارگیری و پردازش کند، کار را آسانتر کنند.
سرویسهای ابری IoT نظیر Google Cloud IoT Core ، AWS IoT Core و Azure IoT Hub جز بهترین انتخابها از نظر عملکرد، هزینه و سایر اطلاعات مرتبط هستند.
هر یک از ابرهای داده در حال حاضر شامل یک سرویس IoT برای این منظور هستند. در AWS ، آن را IoT Core مینامند. Google Cloud سرویس خود را Cloud IoT Core مینامد و Azure، آنرا Azure IoT Hub نامگذاری میکند. بهطورکلی هر ارائهدهنده خدمات ابری باید خدمات مکمل IoT را نیز ارائه دهد.
در سطح بالاتر این ابرها برای پلتفرمهای IoT عملکرد مشابهی را ارائه میدهند و به سازمانها اجازه میدهند تا برای مدیریت آنها و اضافه کردن آنها به شبکه IoT استفاده کنند. این سرویس همچنین امکان جمعآوری دادهها از دستگاههای IoT ، پردازش دادهها در ابر و اقدام بر اساس نتایج حاصله را فراهم میآورد.
هرچه جزئیات بیشتر شود ، هر سرویس IoT ویژگیهای خاص خود را خواهد داشت و با توجه به کاربرد در نظرگرفته میشود که کدام سرویس IoT متناسب با نیاز مربوطه است.
عواملی که در انتخاب ابر برای سرویسهای IoT تأثیر میگذارد عبارتند از مقیاسپذیری ، عملکرد شبکه ، در دسترس بودن، بهروزرسانی، قیمت و جزئیات مربوط به خدمات پرداخت.
تعداد مناطقی که از خدمات ابری اینترنت اشیا (IoT) و پروتکلهای ارتباطی میتوانند پشتیبانی کنند باید موردتوجه قرار گیرند. ساختار خدمات ابری، میزان ساعات اختلال در عملکرد ابر بر حسب SLA، ضمانت سرعت و توان برای uplink / downlink ، حداکثر اتصالات همزمان مجاز در هر اکانت ، حداکثر اتصالات همزمان مجاز در هر دستگاه، حداکثر تعداد انتشار درخواستهای خروجی در هر ثانیه، رمزگذاری و پردازش آفلاین دادهها همگی در انتخاب یک سرویس ابری مناسب نقش دارند.